GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az AQUATITAN?

Az AQUA TITAN vízben diszpergált mikroszkopikus titán részecskék, amelyeket Phiten speciális feldolgozási technológiájával érnek el. Ez a vízbázisú anyag, a szövet minden szálába beágyazott titán részecskéket stabilizálja, miközben a kényelmes textúra megmarad. Ezt az egyedülálló anyagot olyan termékekre alkalmazzák, mint a RAKUWA nyaklánc és a Phiten ruházati sorozat.


Mit jelent a diszpergálás?

Az olyan fizikai kémiai folyamat, melynek során valamely anyag igen apró részecskékre felosztva keveredik egy másik anyaggal. Tágabb értelemben az oldódás is diszpergálás, mert az oldódó anyag, molekuláris elosztásban elegyedik az oldószerrel. A diszpergálás egyesesetekben különleges eljárásokat és adalékokat igényel. Ilyen például a Phiten technológia is.


Meddig marad a hatóanyag a termékben?

Mivel az innovatív AQUA TITAN, be van ágyazva és szilárdan kötődik a szövethez (Phiten feldolgozási technológiájával), az AQUA TITAN akkor sem fog eltűnni, ha a terméket meg vagy kimossák, valamint az izzadság sem befolyásolja. Tehát nem kell aggódnia. Mivel az AQUA TITAN szövet abszorpciós ereje félig állandó, a RAKUWA nyaklánc hosszú ideig használható.


Mindenki használhatja a termékeket?

Igen, a Phiten termékeit bárki használhatja, a gyermekektől az idősekig.


A termékek valóban működnek?

A Phiten technológiáját átfogó kutatások alapján fejlesztették ki, amelyet világszerte emberek milliói használnak több mint 38 éve. Tekintettel arra, hogy minden szervezet másképp reagálhat a technológiára, nem garantálható egy bizonyos hatás.


Van-e ellenjavallata a Phiten technológiának?

A Phiten technológiának nincs ellenjavallata vagy mellékhatása. Minden szervezet azonban eltérően reagálhat a termék technológiájára. Ha bármilyen kedvezőtlen reakciót észlel, ideiglenesen függessze fel a termékek használatát, és személyre szabott tanácsért forduljon hozzánk.


Miért bízik Phiten hatásában?

A Phiten japán márka, több mint 38 éve a piacon. Világszerte több mint 1000 értékesítési ponttal rendelkezik, és milliók használják a háziasszonyoktól az olimpikonok sportolókig.


Hogyan, miként működnek a termékek?

A Phiten termékeket saját fém alapú technológiával impregnálják. Ez a technológia olyan energiát bocsát ki, amely képes stabilizálni az elektromos áramlást a testben, ellazítani és visszaadni a természetes egyensúly állapotot.


Meggyógyítják a termékek betegségemet?

Nem, a Phiten termékek nem gyógyszerek, ezért nem gyógyítanak meg semmilyen betegséget. A Phiten termékek feladata, hogy helyreállítsák test egyensúly állapotát, hogy az optimálisan működhessen.


Meddig tart a technológia hatása?

A technológiájának életre szóló hatása van. Azonban, azok aszövetek és anyagok, amelyekbe beágyazódik, a használat során romolhatnak. Annak ellenére, hogy a szövetanyagok sérülhetnek és kophatnak, az anyagukba impregnált technológia továbbra is működik.


Milyen előnyei vannak a Phiten technológiának?

A Phiten technológia fő előnyei:
- Általános relaxáció
- Csökkenti a stressz szintet
- Jobb vérkeringés
- Jobb alvásminőség
- Jobb fizikai teljesítmény


Mi van, ha nem működik nálam?

Minden nyilatkozatunk a vevőink és az amatőr, profi sportolók ajánlásain alapul, akik használták a termékeket és igazolták előnyeiket. Sajnos nem garantálhatunk egy bizonyos hatást, mert minden szervezet más és másképp reagálhat egy bizonyos technológiára. Ha nem érez semmilyen előnyt a használt termékből, javasoljuk, hogy adjon neki egy kis több időt, vagy próbáljon ki egy másik terméket.


Ha a Phiten márka japán, akkor néhány terméknél miért a "Made in China" felirat szerepel?

Minden termékünket Japánból importálják, és japán technológiával készülnek. Ugyanakkor, mint sok más világmárka vállalatnál, a termékeket különböző országokban is gyárthatják. A mi esetünkben is például Kínában, Fülöp-szigeteken, Vietnamban, Bangladesben stb.


Ha lemosom a termékeket, elveszítik a kedvező hatásokat?

Nem, a Phiten technológiát úgy impregnálják a termékek anyagai, mintha a festék lenne, oly módon, hogy ne veszítsen el mosással, izzadsággal vagy tartós használat mellett. Ugyanakkor azt javasoljuk, hogy kézzel mossa le őket langyos vízben, enyhe szappannal, és szárítsa meg árnyékban (nem a tűző napon és nem hajszárítóval).


A termékek okoznak-e valamilyen függőséget?

Nem, termékeink nem tartalmaznak olyan anyagokat vagy drogokat, amelyek függőséget okozhatnak.


Mennyi időn belül érezhető a termék hatása?

A Phiten technológiája azonnali hatást eredményez. A hatóanyag támogatása és intenzitása több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedik jelenlegi egészségi állapota és testének reakciója a technológiára.


A termékben lévő fémek okozhatnak problémát?

Termékeinkben a fémek aránya minimális, hiszen nanorészecske szinten vannak benne. A legtöbb esetben a fémek soha nem jutnak be a testébe, mint például a kiegészítők, ruházati cikkek, támaszok vagy pihenőszálak esetében. Az olyan fémeket, mint az arany, időtlen idők óta használják a különböző kultúrákban, mivel a jobb egészséghez és hosszú élettartamhoz kapcsolódnak. Jelenleg az aranyat a gasztronómiában is használják, és nem okoz kárt a szervezetben.


További kérdéseim vannak. Hogyan vehetem fel a cégképviselettel a kapcsolatot?

Amennyiben ilyen igénye van, kérem lépjen velünk „Kapcsolat” link alatt vagy e-mailben az info@phiten.hu címen, esetleg telefonon / +36 70-778 1452, +36 30-010 6870 számokon.
A Facebook és az Instagram oldalakon is van rá lehetősége.